Főkatalógus

Hírek

Pénznem:
19.04.2018 10:30:33
01.09.2011 16:38:47
.:
vagy RSS 2.0
https://www.facebook.com/hungaryboxwebaruhaz
Future Google PR for hungarybox.com - 3.97

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT: 06 30 219 5847 Rendelését leadhatja telefonon és e-mail-ben is. 

Tavaszi ajánlat: Bicikliszezon! Fényvisszaverő szalagok, figurák.*** Hungarocell gömb, figurák *** Gombostűk, dekortűk*** Szatén dekorációs szalagok 3 mm-15 cm*** Organza szalagok és szélesebb asztali futók vagy székmasniknak, dekorációknak.*** Színes tépőzárak.*** Függöny behúzó szalagok*** Darabos flitterek, gumis flitterek***

* * * Az árak az ÁFÁ-t tartalmazzák! * * *  

 

Pick Pack Pont  

elf logo.JPG

 

Pick Pack Pont boltlista

Válassza ki az Önnek legközelebb eső pontot jegyezze fel és írja be szállítási címnek.

elf logo.JPG

BOLTKERESŐ

Szállítási díjak

 

Mi az a Pick Pack Pont?

Az ország 85 városában megtalálható 226 Pick Pack Pont-jaink segítségével Ön személyesen is átveheti a megrendelt csomagot. Az árvételi helyet Önnek kell kiválasztania.

 

 A 

elf logo.JPG-ok    és   hírlapüzletek, amelyek frekventált helyeken találhatóak meg. A Relay üzletek közlekedési csomópontoknál (MÁV, BKV, FKF, Volán társaságok, Budapest Airport ) míg az Inmedio üzletek pedig bevásárló központokban, hipermarketekben, nagyvárosok sétálóutcáin, főutcáin találhatóak meg, hogy Önnek ne jelentsen gondot a csomag átvétele. A megrendelt áru Pick Pack Pont-ba történő megérkezésekor értesítjük Önt, melyet követően csomagját azonnal átveheti, az értesítést követően 5 munkanapon keresztül az üzletek nyitva tartási ideje alatt, amely átlagosan hétfőtől-vasárnapig 08.00 - 20.00 óráig vannak nyitva. 

A

elf logo.JPG -ban történő átvétel díjszabása: Árlista
A küldemények méretére és súlya
A küldemények 3 kategóriába kerülnek besorolásra súly, illetve méret szerint. Amennyiben egy küldemény a kategóriára vonatkozó súly vagy mérethatárt átlépi, azt a magasabb kategóriába kell sorolni.

A kategóriák súly és mérethatárai:
  • 1. kategória: 0 - 3 kg-ig, illetve 20 cm x 30 cm x 10 cm méretig;
  • 2. kategória: 3 - 10 kg-ig, illetve 30 cm x 30 cm x 20 cm méretig;
  • 3. kategória: 10 - 20 kg-ig, illetve 50 cm x 50 cm x 50 cm méretig;
Nem fuvarozható küldemények
  • A küldemények tartalma nem lehet kockázatos, veszélyes anyag, állat vagy állati maradvány, arany, ezüst, bemutatóra szóló értékpapír, nemesfém és drágakő, régiség, azbeszt, lőfegyver, lőfegyver-alkatrészek, lőszer, emberi maradvány, tiltott narkotikum és tiltott gyógyszer, pénz, dohány- és jövedéki termék.
  • A küldemény vagy tartalma nem lehet jogszabályt sértő.
  • A küldemény tartalma nem lehet törékeny és/ vagy romlandó áru.
  • A küldemény nem lehet sérült vagy nyitott csomagolású küldemény és nem tartalmazhat bűncselekményből származó terméket.
A küldemények átadása/ átvétele a Pick Pack Pont Árushelyeken
A hálózatunkat alkotó Pick Pack Pont árushelyeken biztosítjuk a küldemények Vásárlók általi átvételének lehetőségét. A vásárlók e-mailben, sms-ben kapnak tájékoztatást a csomag Árushlyre történő megérkezésétől.

Az átadás / átvétel zárt elektronikus rendszerben történik.
Szállítási határidők
Budapesti árushely esetében a küldemények székhelyén történő mennyiségi és minőségi átvételét követő munkanapon, Vidéki árushely esetében: a küldemények székhelyén történő mennyiségi és minőségi átvételét követő második munkanapon. (szombaton is van kiszállítás )
Küldemény átadása a Vásárlónak
Küldemény átadása annak a személynek történik, aki a a küldemény kiszállításától számított öt (5) munkanapon belül megjelenik, és magát a küldemény átvételére jogosultként igazolja. A Vásárló, vagy annak képviselője a küldemény átvételét aláírásával igazolja az átadás-átvételi elismervényen. Átvételkor a Vásárlónak, vagy képviselőjének a nevét és lakcímét beazonosítható módon nyomtatott betűkkel is rá kell írni az elismervényre, az átvételt igazoló aláíráson túlmenően.
Utánvét kezelése
Utánvételes küldemények kezelését is vállaljuk,- készpénzes, illetve kártyás fizetéssel egyaránt - külön díj ellenében. 

Előzetesen Partnerünknek kifizetett küldemények esetén szükséges ezt a tényt előzetesen megadni. Az ennek elmulasztásából eredő valamennyi jogkövetkezmény a Partnerünket terheli.
Visszáru kezelése
Normál visszáru kezelése esetén a Vásárló által határidőre át nem vett küldemény Pick Pack Pont Árushelyekről Partnerünknek visszaszállításra kerül – külön díj ellenében. Vevői visszáru kezelését is vállaljuk. A Vásárló által visszahozott küldeményeket az átvétel helyének megfelelő Pick Pack Pont Árushelyen – a hatályos jogszabályoknak megfelelően –a küldemény Vásárló általi átvételét követő nyolc (8) napon belül a Vásárlótól kötelezően visszaveszi, és a Partner székhelyére szállítja - Vevői visszáru szállítási díj ellenében.

Mikor válassza a 

 

 

 

elf logo.JPG-ot?  

Ha Önnek a futárral történő kézbesítés túl költséges, vagy nem tud a megadott időben a szállítási címen lenni, vagy szeretne a szabadidejével saját maga gazdálkodni, akkor mindenképpen válassza a kényelmi, személyes csomagátvételi lehetőséget.  Milyen előnyökkel jár a személyes átvétel?

A személyes átvétel ugyanolyan gyors, és kényelmes, mint a futárral való kézbesítés, ám a készpénzes fizetés mellett lehetőség van a 

elf logo.JPG

-okon bankkártyával történő fizetésre is. A csomagok így szombaton, sőt vasárnap is átvehetőek. 
Hogyan kérhetem a személyes átvételt?  

A személyes átvétel kiválasztása megrendeléskor a  elf logo.JPGtörténik. Ön előbb beállítja a "Személyes átvétel közeli Pick Pack Pont-ban" opciót, majd választhat a Pick Pack Pont-ok  listájából.

A személyes átvétel minél gyorsabb lebonyolítása érdekében kérjük, hogy lehetőség szerint nyomtassák ki az automatikus visszaigazoló e-mail értesítést vagy jegyezzék fel a rendelés azonosító számát. 

A munkanapon 14.00-ig megrendelt termékeket Budapesten és nem budapesti szállítás esetén 2 munkanapon belül vehetik át az Önök által kiválasztott 

elf logo.JPG-ban. 

 

 

 

Nemzeti színű szalagok, zsinórok többféle méretben. *** Varrható és öntapadó tépőzárak. *** Táncruha rojtok többféle színben és méretben. *** Tüll anyagok elasztikus, fátyol és hagyományos kemény sokféle színben. *** Arany és ezüst hímzőcérna varrógéphez is *** Horgoló cérnák *** téli FONAL katalógus! ***
© Hungarybox.com. Rövidáru webshop, webáruház, kiskereskedés, nagykereskedés, kreatív kellékek, varrókellék, fonalak, kötőfonalak, kézimunka, horgolás, hímzés, zsinór, szalag, patent,.
Rövidáru express gyorsan| Hardware-Shop használt szerverek | Szervermemória | Szerver hoszting | Olcsó VPS | Webtárhely | Shop-Script webáruház | Tudakoló | Linkkatalógus | Domain regisztráció | Hoszting szolgáltatások | ASP tárhely | Ingyenes apróhirdetések | Szerver bérlés | Virtuális szerver | Rendszergazda szolgáltatások | Rövidáru express gyorsan|